Nimetön

Runoilija Viskibasso

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2007
Viimeksi paikalla: 7.11.2020 2:51

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1987

Under construction
 

Kohtasin yksin pimeyden, sinua etsien,
sinä vihdoin täydensit sydämen ja koin kaiken kirkkauden,
kun löysin kauan kadoksissa olleen kauneuden,
olemukseni viettelee sen,
minkä koitat estää peittäen,
tuon tunteen ikuisen, pintaan eksyen,
tunnen lämpösi rakkauden,
on vain kysymyksesi luottamuksen,
annan sinulle sen, kera sydämen,
sinua satuttaa tahdo en,
panttina siitä annan oman sydämen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oi.. tämä pisti pintaan kylmätväreet.. kaunis..

Kevyesti sanasi soljuvat, rakkaus joka sanastasi kuultaa...todella raikas kokonaisuus!

 

Käyttäjän kaikki runot