Nimetön

Runoilija Viskibasso

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2007
Viimeksi paikalla: 7.11.2020 2:51

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1987

Under construction
 

Se hetki, kun huomaan,
kun kaikki tuntuu kaatuvan,
kun en tiedä, mistä kiinni pitää,
rakkaimpani kääntää selkänsä,
hän luotamukseni pettää,
se satuttaa,
kaduttaa,
havahduttaa,
niin käytetty olo,
nolottaa,
miten ratketa leikkiin,
pakottaa ajattelemaan,
oppii tunnistamaan,
tunnen liekkini laantuvan,
alakuloisuuden saapuvan,
tahdon voima,
tukenani,
tahdon huutaa,
SAATANA,
kuunteleeko kukaan,
avun huutoni,
tyhjyys vastaa,
saatana,
tahdon nyt jotain tapahtuvan,
etsiäkkö kauneuden edustajan,
kuuntelevan,
rakastavan,
tunnen edelleen yksinäisyyden kalvavan,
mitä tahdon?,
rakkauden mahtavan,
tekevän minut suureksi,
tekevän minut kokonaiseksi,
tuntea halutuksi,
vahvaksi,
tahdon kävellä kadulla,
kuin omistaisin kaiken,
kokea sen rakkauden,
vahvan ja itsenäisen,
yhtenäisyyden,
yksinkertaisuuden,
aidon rakkauden.

Selite: 
Olotila tuli purettua sanoiksi..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo,
hyvin kerrot miltä tuntuu.

 

Käyttäjän kaikki runot