Juuri sinä!

Runoilija Viskibasso

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2007
Viimeksi paikalla: 7.11.2020 2:51

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1987

Under construction
 

Sinä siellä!,
kauneudellasi ei ole rajaa,
seisot minun tiellä,
heijastuu ihannuutesi salaa,
mieleni rakentaa jo yhteistä majaa,
ihastunut olen, sitä en kiellä,
hipiääsi tahdon hivellä,
suudella sinua juuri sieltä,
piirtää selkääsi sydäntä,
sivellä povesi pieltä,
sinua hentoa pientä,
pitää kuin perhosta kädellä,
tahdon huulesi tuntea vielä,
kehosi lämmön minun vierellä,
käteni sinun ympärillä,
puhtaalla sydämellä!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot