Äidin ilta ajatuksia

Runoilija Piccolo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2005
Viimeksi paikalla: 9.4.2020 16:44

Asuinpaikka: Siilinjärvi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Äkkiä nukkumaan!
käskytän itseäni

Äidin yö voi olla kiireinen
ja katkonainen

Kun toinen lapsi rauhoittuu,
toinen parahtaa itkuun

On ikävä
äidin turvalliseen syliin.

Pieni lapseni,
sinua silitän ja lohdutan
niin että uneen taas nukahdat

ei ole hätää,
äiti on tässä vierellä

nukahtaa ehkä välillä
ja hyvä niin

mutta valvoo kyllä aina silloin
kun sinäkin valvot

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot