Vauhtivekarat

Runoilija Piccolo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2005
Viimeksi paikalla: 9.4.2020 16:44

Asuinpaikka: Siilinjärvi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siivouspäivän jälkeen
vain hetki niin kaikki on taas
mullinmallin

legot lattialla,
palapelit, iltapäivämurot,
lehtikorin sisältö..

voi rakkaat lapseni,
pikku termiitit
teissä se näkyy elämän jälki

Ei se mitään
Äiti antaa kaiken anteeksi,
kun näkee sen riemun ja
silmien loisteen

Selite: 
<3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot