Paljosta kiitollinen

Runoilija Piccolo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2005
Viimeksi paikalla: 9.4.2020 16:44

Asuinpaikka: Siilinjärvi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin paljon olen saanut,
ettei sitä aina voi edes käsittää

Ei aina muista olla
kiitollinen,
mutta olen kuitenkin!

Rakkaasta aviomiehestä,
lapsista.
Siinä ne tärkeimmät.

Mutta paljon muustakin:
uudesta kodista,
elämästä ja tavallisesta arjesta

Terveydestä,
onnellisuudesta

siitä, että minulla on kaikkea
mitä tarvitsen,
mutta ei liikaa.

Ja rakkautta
paljon rakkautta ja
anteeksi antoa

niin että tahdon
silloin tällöin lähettää kiitoksen
taivaan korkeuksiin

Luojalleni.

Selite: 
Ei tätä kaikkea kukaan muukaan voi antaa..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis kiitosruno
 

Käyttäjän kaikki runot