Lapsi sairastaa

Runoilija Piccolo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2005
Viimeksi paikalla: 9.4.2020 16:44

Asuinpaikka: Siilinjärvi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Poika hiljaa valittaa,
itkeekin
ja on kovin lämmin

Äiti silittää ja tuntee
kuinka kuume nousee ja
lasta tärisyttää..

Huoli kasvaa:
eihän vain mitään vakavampaa?

Tekisi mieli jo mennä
lääkäriin, mutta pitäisi jaksaa
kolme päivää odottaa

"jos vointi ei liikaa huonone"
niin sanottiin..

mikä on liikaa?

Voi sitä äidin huolen määrää!
Yöt pahimpia mustin ajatuksin..

Sitten vasta helpottaa
kun vihdoin kuume laskee
ja pienen olo helpottaa..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti kirjoitat vanhemmuuden huolista

 

Käyttäjän kaikki runot