Unimaille untuville

Runoilija Piccolo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2005
Viimeksi paikalla: 9.4.2020 16:44

Asuinpaikka: Siilinjärvi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinne ne taas jäivät,
pienet lapsukaiset

Omiin sänkyihin
uinumaan

Ja vieläpä niin helposti!

turvallisin mielin pää
tyynyyn painui

uni tuli nopeasti

Vielä vuosi sitten ihmettelin
että milloin illat rauhoittuvat..

Muistan nyt olla tästä
kovin onnellinen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot