Äidin hengähdyshetki

Runoilija Piccolo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2005
Viimeksi paikalla: 9.4.2020 16:44

Asuinpaikka: Siilinjärvi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus tätäkin äitiä
uuvuttaa niin

että täytyy ajaa
isä ja lapset
pihalle

lämmittää sauna

laittaa veden sekaan
eukalyptusta

Siinä ihan tuntee kuinka
uusi virta palaa suoniin!

Selite: 
;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin sitä pitää,
ladata akkujansa, hyvä äiti ;)
Sitten taas jaksaa touhuta.

Tällaiselle löylynlyömälle tämä oli kuin vettä kiukaalle

 

Käyttäjän kaikki runot