Aamuherätys

Runoilija Piccolo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2005
Viimeksi paikalla: 9.4.2020 16:44

Asuinpaikka: Siilinjärvi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sieltä ne pienet jalat tepsuttaa

kantapäät kipittää lattiaa vasten
niin että kyllä siihen
sikeästäkin unesta herää

väsyttää,
tekisi niin mieli vain sulkea silmät ja
pinnistää unen päästä kiinni

mutta eihän sitä sitten enää pysty
kun kirkkaat silmät ja hymysuu
toivottaa raikkaasti

HUOOOMENTA!

Selite: 
<3 <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot