Elämänohje

Runoilija SweetDreams

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.2.2015
Viimeksi paikalla: 6.9.2021 23:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Joskus on vain uskallettava katsoa
röyhkeästi silmiin ilman pelkoa
Uhmattava ilman epäröintiä
Silloin todistat olevasi tässä,
elossa vaikkei se siltä aina tuntuisikaan
vaikkei kukaan sitä uskoisikaan

Toisinaan on hypittävä tasajalkaa
tampattava maata kaikilla voimilla
jotta voi tuntea olevansa turvassa
edes hetkittäin ilman piilottelua

Kaiken on joskus loputtava
Mutta sitä ennen sinun tulee huutaa ja hyppiä
rakastaa ja itkeä
Tuntea olosi turvattomaksi yksin
ja näkymättömäksi seurassa
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot