Olet kaikkeni

Runoilija SweetDreams

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.2.2015
Viimeksi paikalla: 6.9.2021 23:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Vedän sormiani mustien hiuksiesi läpi
Ihosi tuoksuu auringolta
Kuumalta kesäpäivältä
Merivedeltä ja valkoiselta hiekalta

Silitän käsiäsi sylissäni
Niitä jotka hakkasivat polttopuita helteessä
Tekivät saunavihtoja mökillä
Nostivat minut ilmaan vesisateessa

Sinä olet minun kesäni, keskitalveni ja kaikkeni
Roihuava juhannuskokko yöttömässä yössä
Vihaisena kuohuva meri
Ikuisuuteni ja kevään ensimmäiset muuttolinnut
Syksyn viimeinen vesisade
Talven ensimmäinen lumi joka sulaa pois

Ehkä siksi en voi rakastaa sinua enää
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo, jonka loppu yllättää lukijan täysin <3 
 

Käyttäjän kaikki runot