Unelma

Runoilija SweetDreams

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.2.2015
Viimeksi paikalla: 6.9.2021 23:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Löysin itseni uneksimasta 
Taivaasta joka päättyisi ei-mihinkään
Valoista jotka tulisivat kenties ei-mistään

Unelmissani voisin olla kotona taas 
Jumalamme eivät olisi kuvia 
Vaan kenties hengähdyksiä talven tuulessa
Vain ehkä tuikkeita eläimien silmissä 

He olisivat tässä ja nyt
He eivät ehkä olisi koskaan lähteneet
Jättäneet meitä tänne ihmettelemään mihin he menivät 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokaisella täytyy saada olla kaikenlaisia unelmia ja mielikuvitusta <3
Kaunis
herättää paljon erilaisia ajatuksia
päällinmäiseksi kannustaa hyvyyteen
 

Käyttäjän kaikki runot