Pidä huolta

Runoilija SweetDreams

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.2.2015
Viimeksi paikalla: 6.9.2021 23:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kun me astuimme yhdessä
ensimmäisen askeleemme,
oli se hellä ja haparoiva 
Nyt vahva ja silti yhtä pehmeä

Sinun lämpösi tullessasi illalla sänkyyn 
Painautuessasi paljaaseen selkääni
Saa yhä ihoni kihelmöimään
samasta ilosta kuin silloin

Tahdoin, tahdoin enemmän kuin mitään ikinä
Sinut ja meidät, aina yhdessä

Tai niin kauan kuin rakkautta riittäisi

Sanot aina, tehdään lisää rakkautta
jos se uhkaa loppua kesken
Niin me siis sovimme.

Mutta kun sinä nyt itket
Minä painaudun sinun selkääsi
Lämmitän sinulle saunan ja pesen sinut
Vaikka jokaisena iltana

Koska niin minä lupasin sinulle silloin
kun ensimmäistä kertaa rakastuimme
En tahdo että sinuun sattuu
Sillä silloin minuunkin sattuu

Minä kyllä pidän huolta, rakas.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan huolehtivainen ja rakkautta täynnä oleva koskettava runo <3 
Hellyyttävän kaunis
ihan liikuttava upeaa
 

Käyttäjän kaikki runot