Pienuus

Runoilija e6dfc405e61b347f8da2cf88bd98d5ea

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2005
Viimeksi paikalla: 17.9.2019 8:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.4.2024

 

Pieni katse
sinut voi hymyilemään saada
huulesi hiljaa
ylöspäin kääntää

pieni kosketus
sinulle hyvän olo luoda
kehoosi sähköä tuoda

pienillä teoilla
voi toisen elämään luoda
voimaa suunnatonta
luottamusta sanomatonta

pienissä sanoissa
voi olla voimaa uskomatonta
joilla suhteita luoda
mutta samalla myös tuhota

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Viisautta runossasi.
Kiitokset
Äärettömän viisas ja suloinen.
 

Käyttäjän kaikki runot