Kukkula

Runoilija e6dfc405e61b347f8da2cf88bd98d5ea

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2005
Viimeksi paikalla: 17.9.2019 8:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

 

Auringon laskiessa
läheisellä kukkulalla
näkyy hahmona tummana
poika hiljainen
auringon leikkiä ihaillen
sen värien kuultoa
sävyjen sanomaa
hiljaa mielessään
taivaita maalaa
sydämensä sykkeessä
jokaisella lyönnillä
tulee värejä uusia
taivaalle luotuja
kuitenkin poskella
vierii kyynel heikkona
näkyy jäljet väsymyksen
kaipaus kosketuksen
hetken rauhallisen
levon tarpeen sydämen
tuntee kevyen kosketuksen
kulkevan halki hiuksien
kuin sähköllä rentouttaen
tuntee poika säväyksen
neidin vaaleahiuksisen
jonka kosketuksessa tuntuu
jotain rauhaisaa
hellästi lepuuttavaa
hiljaa poika nukahtaa
hymy kasvoillaan
kun kyynel ruohoon tipahtaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava ja kaunis yhtä aikaa. Uskomattoman hienoa tekstiä. Lisää kiitos.:)

 

Käyttäjän kaikki runot