Elämien risteyksessä

Runoilija e6dfc405e61b347f8da2cf88bd98d5ea

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2005
Viimeksi paikalla: 17.9.2019 8:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

 

Linnun laulussa
keväisessä luonnossa
istuu kasvoton kiven päälle
leikkien pienellä kivella
teiden risteyksessä
seuraa massoja
seuraa joukkoja
kuitenkaan niihin
varoo puuttumasta
etsii yksittäisiä kulkijoita
joukosta poikkeavia
tutkii heitä
oikealla polulle ohjaa
joskus mukaan lähtee
asioista keskustelee
kuitenkin kivelle palaten
kunnes eräänä aamuna
tulee toinen kasvoton
kuin peilikulkijana
sanoilla koruttomilla
osaa puhua
pyyhkiessään peiliä
voi nähdä kasvot kauniit
sanattoman viattomat
kuitenkin tuskan voi nähdä
aidoilla kasvoilla
yhteenkuuluvuutta
tarttuu käteen
kulkien yhdessä
kera pelissä nähtyjen
kauniiden kasvojen
pitkiä keskusteluja
kuljetulla matkalla
matka on vasta alussa
vähän on kuljettuna
sanoja voi käyttää matkana
hitaasti tutkivana

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot