Ajatuksia keväästä

Runoilija e6dfc405e61b347f8da2cf88bd98d5ea

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2005
Viimeksi paikalla: 17.9.2019 8:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.4.2024

 

Lämpimiä säteitä
heijastuu auringosta
säteilee pinnasta
hiljaa virtaavan joen
leikkien aalloilla
katselee poika
luonnon kaunista kulkua
heittelee pieniä kiviä
rikkoen pinnan väreitä
luonnon pieniä ääniä
lintujen laulua
joen solinaa
kevyttä tuulen huminaa
miettii poika aivoissaan
rakentelee sanoja
lyhyitä runoja
sanoilla leikkien
ystäviään miettien

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot