Keskellä

Runoilija e6dfc405e61b347f8da2cf88bd98d5ea

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2005
Viimeksi paikalla: 17.9.2019 8:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.4.2024

 

Tunnetko sielusi
hajoavan osiksi
joka suuntaan revittynä
kaikkien haluamana
pintaa vain raapaisseiden
tunteiden hämäämien
ensi kuvaansa luottavien
silmillään sokeilla
luulevat näkevänsä
jotain niin kaunista
ohitse kasvojen
on vain poika
niin vähäpuheinen
ei ihmisiä lähelleen laske
ei päästä iholle
korjaa tuhoja muiden
muille onnen tuoden
sydämen korjaten
opastaa polulle oikealla
kuitenkin hiljaa
pois samalla vetäyten
muut taakseen jättäen
korjatuin sydämin
lasimaailmoin ehjin
on kulkuri pakannut laukkunsa
sammuttanut nuotionsa
saanut nautintonsa
ottanut oman polkunsa
sille hiljaa palaten
hämärään kadoten
kuuluu vain pieni kulkunen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot