Eksyksissä

Runoilija e6dfc405e61b347f8da2cf88bd98d5ea

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2005
Viimeksi paikalla: 17.9.2019 8:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

 

Asioita paennutta
vaikea on takaisin saada
ilonsa menettänyttä
vaikea hymyilemään saada
haavoja auki revittyjä
kivusta turtuneita
visvaa puskevia
arpia auenneita
ei aidoilla kasvoilla
näe hymyn tunnetta
kyyneitä poskillaan
ei näe edes hetkeä
ei poika osaa kivustaan itkeä
hiljaa sen nielee
itseensä sulkee
ajatuksiin pakenee
mielensä syövereihin uppoaa
sydämensä kätkee
hiljaa katoaa
ei kukaan huomaa
pientä varjoissa vaeltajaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot