Epävarmuutta

Runoilija e6dfc405e61b347f8da2cf88bd98d5ea

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2005
Viimeksi paikalla: 17.9.2019 8:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

 

Hiljaa lähellesi minut otit
kuitenkin sanoillasi pois työnsit
pelkoa molempien sydämissä
silmiisi kauniisiin
sinä sydämeni lukitsit
vaikka vapaana
tunnen kulkevani
silti osa sisintäni
kulkee kanssasi
vapaa olen sielultani
kuitenkin minut otit taas lähellesi
sulkeuduit syliini
hiljaa tulit elämääni
asioita muutit
näytit asioita
joita luulin kadottaneeni
sydämeni hiljaa
lojaaliutta huutaa
sanomatta sanaakaan
seison hiljaa
katsoen sinua
kyynel vierii poskellani
kun tunnen sinut sylissäni
tunnen lämpösi
hiljaisen hengityksesi
vasten rintaani
varmuuden kadottaneena
pysähdyn hetkeen
katsomaan kaunista naista
joka hiljaa sylissäni
minua halaa
hiljaa hymyillen
hetkeen pysähtyen
voin olla onnellinen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

❤️❤️❤️
 

Käyttäjän kaikki runot