Opettele.

Runoilija tähtisädetyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Silloin kun siltä tuntuu.. siitä miltä musta tuntuu..
 

Käännän jälleen selkäni
viimeisten sanojesi vielä kaikuessa katkerina mieleni sopukoissa

Annathan minun tehdä sen viimeistä kertaa
Sillä en ole tarpeeksi vahva enää ollakseni sinulle
silmät, järki ja sydän

En voi auttaa sinua enää,
en tehdä maailmastasi kauniimpaa enkä sinusta sen ehjempää
mitä itsekäään olen

Joten anna minun jo kääntää selkäni
ja rakenna oma palapelisi loppuun
ilman minua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot