Ihmisraunioilla

Runoilija tähtisädetyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Silloin kun siltä tuntuu.. siitä miltä musta tuntuu..
 

Et koskaan tarvinut nyrkkejä
hakatessasi minua maahan
Et veistä viiltämään sydäntäni
tai santapaperia
kun hioit minusta irti unelmiani ja elämääni
Sillä sinä tiesit liian hyvin miten tämä maailma toimii

Tiesit miten rakennetaan ihmisraunio

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot