Terälehtiä

Runoilija tähtisädetyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Silloin kun siltä tuntuu.. siitä miltä musta tuntuu..
 

Rakastaa?

Naurua,
suudelmia,
pieniä unelmia

Ei rakasta?

Itkua,
valheita,
raastavia sanoja

Rakastaa, ei rakasta, rakastaa..?

Syysmyrsky repi mennessään kaikki päivänkakkarat
enkä koskaan saanut tietää vastausta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot