Suojelen sinua

Runoilija tähtisädetyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Silloin kun siltä tuntuu.. siitä miltä musta tuntuu..
 

Sinä pyysit minulta
saada puolet taakasta
jota kannan mukana
Muttet ymmärtänyt sen painoa
ja ettei siinä ole mitään kaunista
jos suru sydämestäni siirtyy sinun silmiisi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo. Tuskaa..

surullinen teksti, joka on todella kaunis omassa tunnelmassaan.

 

Käyttäjän kaikki runot