Kaksoiselämää

Runoilija tähtisädetyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Silloin kun siltä tuntuu.. siitä miltä musta tuntuu..
 

Toisten edessä itsevarmana
suloinen seurassa
kestohymy kasvoille uurrettuna

Yksin kotona
unelmat kuolleina
selkäänsä saaneena
ja sydän
avohaavoilla

Enkä vieläkään tiedä, kumpi heistä on Minä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

elämässä on aina toisia puolia. se on niin.toiset enemmän häiritseviä ja toiset vain surullisia, kuten runon aihe,hmh..

 

Käyttäjän kaikki runot