Merkitty

Runoilija tähtisädetyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Silloin kun siltä tuntuu.. siitä miltä musta tuntuu..
 

Sattuu, muistaa, kiintyy, rakastaa
pettyy, vihaa , suojaa, unohtaa
Kipeitä tunteita
Turhia haaveita
Luovutusvoittoja
Kyyneleitä katseessa

Luulitko voivasi koskettaa sydäntäni
jättämättä siihen sormenjälkiä??

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot