mene pois.

Runoilija Kiyo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

juoksen, vaikken saisi, vaikka se sattuu kerta kerralta enemmän

olen myös tietoinen, että saatan pilata mahdollisuuteni enää kävellä
 

vihaaminen on loppujen lopuksi niin
kuvottavan helppoa

paljon vaikeampaa on rakastaa kaikesta huolimatta, mutta - hitto soikoon - enhän minä sellaista osaa!

vihaaminen on loppujen lopuksi niin
ihanan helppoa

viha ei kuitenkaan ole rakkauden vastakohta

Selite: 
minulla on jäljellä enää yksi hermo, ja sitä tökitään tällä hetkellä haarukalla
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa! tämä on niitä elämän suuria öh.. ristiriitoja? ei elämä helppoa ole =(

tarjotaan lusikka välillä, voi helpottaa :)

 

Käyttäjän kaikki runot