hups, menin rikki (kolme)

Runoilija Kiyo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

juoksen, vaikken saisi, vaikka se sattuu kerta kerralta enemmän

olen myös tietoinen, että saatan pilata mahdollisuuteni enää kävellä
 

Miksi uskoa Jumalaan, kun valheellisen turvallisuudentunteen saa aikaan myös viidensadan milligramman valkoisilla pillereillä?

Kuolemattomat eivät tunne kipua

Kun en tunne kipua, pystyn lentämään

vaikkei alastulo aivan onnistuisikaan - ei se satu kuitenkaan, joten älkää sanoko "hyvää yötä"

Löysin koulun pihalta sammakon, joka oli unohtanut lapaset kotiin - toivotin sille "hyvää yötä"

en tunne lumihiutaleita kielelläni.

Selite: 
liian vahvat kipulääkkeet, jotka eivät siltikään riitä
Kategoria: 
 

Kommentit

Vähänkö hyvä. Silti harmittaa eninten, ettet tunne lumihiutaleita kielelläsi.

Semmoisia kysymyksiä, johon ei tee mieli viisastella. Tosin tuli mieleen, että oli tai ei ensimmäisessä lauseessa mainittua hahmoa (riippumatta, mitä itse ajattelen), niin jos se vastaa kipulääketeknologian viimeaikaisia saavutuksia, niin aika pieni se olisi, kuitenkin.

Hmm. Tuli kovin sanaton olo, luultavasti hyvällä tavalla. Tässä oli jotain omaa kädenjälkeä, pidän runoistasi kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot