See the facts

Runoilija Kiyo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

juoksen, vaikken saisi, vaikka se sattuu kerta kerralta enemmän

olen myös tietoinen, että saatan pilata mahdollisuuteni enää kävellä
 

Isn't it ironic that
the Beast
falls in love with
the Beauty?

But what if
the Beauty
sees herself as
a Beast,
would it be okay then?

..No.

The Beast
would still look ugly
by the side of
the Beauty

Selite: 
kaunotar ja hirviö kaverikuvassa=ei hyvä
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on loistava. Kerranki englanninkielinen runo johon ihastun, kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot