kettingit korvieni takana

Runoilija Kiyo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

juoksen, vaikken saisi, vaikka se sattuu kerta kerralta enemmän

olen myös tietoinen, että saatan pilata mahdollisuuteni enää kävellä
 

KUIN KOIRA JOKA KIERII VAIN MIELLYTTÄÄKSEEN EMÄNTÄÄNSÄ

aika SÄÄLITTÄVÄÄ, saanen sanoa

mutta rakkaushan tekee tyhmäksi, näin on?
...mutta mitä helvettiä se rakkaus sitten ON?

Älä nyt, lapsi hyvä, luule
katuvaloa kuuksi!

ihan vain U-TE-LI-AI-SUUT-TA-SI kysyt:
Mitä yhdeksäntuhattaviisisataa milligrammaa
NAPROKSEENIA aiheuttaa?

hei, kipuun kyllä turtuu.
Ei sitä edes huomaa, jos sattuu tarpeeksi usein. haloo,

KIPUA
EI
OLE
ILMAN
HELLYYTTÄ.

(hellyys on kipua ja päinvastoin, luulisi sinun jo sen verran oppineen)

"raavi naura pure hymyile lyö sano että välität kurista sano että olen kaunis raavi enemmän"

muista mustelmat, muista hellä kosketus

pyydä sitten jätesäkkiä.

muista hymyillä. sinä tahdot hymyillä.



ja hyväksikäytä lapsellisuuttasi uudelleen ja uudelleen.

Selite: 
note for myself.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot