tunteita ilmaisevien sanojen väärinkäyttö

Runoilija Kiyo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

juoksen, vaikken saisi, vaikka se sattuu kerta kerralta enemmän

olen myös tietoinen, että saatan pilata mahdollisuuteni enää kävellä
 

ruma ja likainen

"äiti, mä mätänen!"

olisit sinäkin likainen, jos sinua olisi oikeasti rakastettu

älä koskaan myönnä rakastavasi.

..vaikka ihan samahan se oikeastaan on

"äiti, eihän rakkautta ole olemassakaan?"

äiti kyllä tietää

äiti tietää, ettei lika lähde pesemällä

tai OMOn Vanish-erikoispesuaineella

Selite: 
"äiti, mä mätänen!" on Amberin väläytys, mutta sain luvan käyttää sitä :3 kiitos. <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot