Vain sinä

Runoilija Appelssiinimehu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2009
Viimeksi paikalla: 27.11.2020 11:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.2.1995

Aina ei mee niinku elokuvissa.
 

Pitkästä aikaa sain taas tuntea sen kipinän sisälläni
perhoset vatsassani
hennon ujon hymyn kasvoillani
pienen onnen tunteen sisälläni

Vihdoin olin onnellinen

Sain iltaisin käpertyä sinun lämpöösi
hellään hivelyysi
tunsin sydämesi lyönnit vasten omaani

Tunsin itseni taas ehjäksi

Kuinka osasit valita sanat kun puhuit minusta
tunsin olevani tärkeä, rakastettu

Niin sekin katosi,
se palava tunne
kipinät

Se katosi kuin lumihiutale asfalttiin sulautuen

Jäljelle jäi vain ujo hymy
ja kaipaus

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiva, positiivinen.
 

Käyttäjän kaikki runot