Nimetön

Runoilija Appelssiinimehu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2009
Viimeksi paikalla: 27.11.2020 11:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.2.1995

Aina ei mee niinku elokuvissa.
 

Please tell me
are your feelings real
if you play with them
just for notice
in this game i'm not just a ''nice girl''
i have a heart
and feelings too

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot