Vain kanssasi

Runoilija Appelssiinimehu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2009
Viimeksi paikalla: 27.11.2020 11:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.2.1995

Aina ei mee niinku elokuvissa.
 

sinun kanssasi kaikki tuntuu aidolta, paremmalta
sinun kanssasi tunnen kuinka ilma virtaa keuhkoissani,
kuinka suonissani pulppuaa veri

vain kanssasi tunnen oloni kevyeksi, ehjäksi
rakastuneeksi
sinun kanssasi on niin hyvä olla
kuunkin kiertorata pysähtyy kun olemme kahden

en edes tiedä mikä saa minut rakastamaan sinua niin
olet kuin huumetta, viet minut taivaisiin
ei väliä mitä teet tai minne menet
haluan vain olla kanssasi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot