aikaa

Runoilija Appelssiinimehu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2009
Viimeksi paikalla: 27.11.2020 11:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.2.1995

Aina ei mee niinku elokuvissa.
 

siitä on niin kauan
kun tunsin sinun lämpösi
sinun kosketuksesi
sinun sormesi hipelöimässä
paitani reunaa
sinun huulesi kaulallani
sinun hengityksesi hiuksissani

meillä on vain aikaa tämä yö
niin paljon tehtävää ja puhuttavaa
vaikka mieluiten vain olisin
tässä
kanssasi
kahdestaan
vierekkäin

joskus tulee vielä aika kun meillä on toisillemme aikaa
enemmän kuin sitä on annettu
kaksikymmentäviisi tuntia päivässä
vain meille

mutta tänään
tänä yönä
meillä ei ole kuin tämä yksi yö
joten nautitaan siitä kuin viimeisestämme

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanaa rakkauden vuoksi

 

Käyttäjän kaikki runot