ikävä

Runoilija Appelssiinimehu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2009
Viimeksi paikalla: 27.11.2020 11:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.2.1995

Aina ei mee niinku elokuvissa.
 

Katon kuvaas ja hymy nousee korvii,,
hymyilet siin, oot onnelliin,,
kumpa mäki voisin vaa hymyillä ja aatella,
kui ihanaa oli olla sillo ku olit mun kans tääl,
sun kainalossas, vailla huolii,, mut silmätkostuu ku mietin,
et enää en nää suo, oot muurin toisel puolel,
kuvissa mitkä haalistuu, mut muistot, ne ei katoo,, sä oot niissä,,
iloseen ja ihanaan,
kumpa saisinki sut takas, mut mul ei oo enkelinsiipii,
en voi lentää sun luokses..
nähää sit taivaas,, sitku mäki pääsen sinne toiselle puolelle muurii,
sit ei päästetä toisistamme ikiin irti, lupaan sen !

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot