because of love

Runoilija Appelssiinimehu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2009
Viimeksi paikalla: 27.11.2020 11:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.2.1995

Aina ei mee niinku elokuvissa.
 

joskus alkaa ajatella sanontaa
''rakkauden eteen kaikki on sallittua''

jos rakastamasi henkilö on jo toisen oma,
onko se silti sallittua?
missä menee oikean ja väärän raja,
kuka sen määrittää?

elämässä on miljoonia kysymyksiä,
ilman järkeenkäyviä vastauksia.
suurinosa kysymyksistä tulee selville oman kokemuksen kautta.

jos rakkauden vuoksi menettää kaiken muun,
omistautuu kuuntelemaan vain sydäntään,
hiljentää järjen äänen päästään,
mikä on pahinta mitä voi käydä?

loppujen lopuksi olet vain ihminen joka kävelee
silmät ovat tyhjät, värittömät
kävelet, ilman että tunnet askelmia.
jäät yksin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot