liekki rinnassa

Runoilija Appelssiinimehu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2009
Viimeksi paikalla: 27.11.2020 11:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.2.1995

Aina ei mee niinku elokuvissa.
 

Liekki rinnassain hiipuu,
vähitellen se katoaa.
Monitori huutaa vieressä,
sydän ei enää hengitä.
Ei tunne enää tuskaa,
suruja,
rakkautta.
On vain verinen läntti rinnassa,
mutta paikka minne se jää on sinä,
rakkainpani.
Luovutin sydämeni sinulle iäksi,
niinkuin sanoin;
'Sydämeni on aina sinun.'

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot