look in the mirror

Runoilija Appelssiinimehu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2009
Viimeksi paikalla: 27.11.2020 11:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.2.1995

Aina ei mee niinku elokuvissa.
 

jos haluat itsellesi ystävän, joka uskoo sinuun
jaksaa kannustaa sinua
jakaa kanssasi ilot ja surut
johon voit luottaa
jonka kanssa tunnet itsesi kokonaiseksi ja olon turvalliseksi
tunnet, että elämä todellakin on sen arvoista

mistä tällaisia ystäviä löytää ?
katso peiliin ja hymyile .

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja niin totta! Alku on on hieno ja loppu kruunaa koko lopun. Kaipaan ehkä isoja kirjaimia, mutta rivin vaihto on juuri oikea! Laittaisin ehkä "katso" sanan "katsoisit", mutta toimiin noinkin! : ) oikein hieno, pidän!

Ja hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot