Viimeinen viiva

Runoilija minttujäätelö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun lähdit,
et tiennyt loppua,
kun kaarsit,
et tiennyt, että se olisi loppusi.

Rakkaudesta ajoon.

Ikuisesti.

Selite: 
Se, mitä tapahtui.
Kategoria: 
 

Kommentit

vau

Varsinkin toi loppu oli upea.
Tää oli tosi todelinen ja karu, mut silti kaunis.

hieno. tiedän ehkä tämän aiheen... :'(

 

Käyttäjän kaikki runot