Rakkausruno

Runoilija minttujäätelö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedän,
etten osaa
kirjoittaa todellista rakkausrunoa.
Mutta tiedän,
että yksi lause
sisältää sen kaiken:
"Minä rakastan sinua."

Selite: 
Surkein rakkausruno.
Kategoria: 
 

Kommentit

*puistelee päätään* Eikä ole! Tämä on todella hieno ja ytimekäs runo;) Pidin:D

eikä ole! tää on hieno!
Se on totta, yksi lause sisältää kaiken.
Tosi nätti rakkausruno :)

En muista kuka filosofi on sanonut,
mutta jotenkin näin se menee:
viisas on se, joka tietää, mitä ei tiedä.
Mutta ei tuo nyt huono ole,
vaan totuudenmukainen ja ihan nätti.
Miksi pitäisi kirjoittaa pitkiä runoja,
kun kaiken voi tuohon tiivistää?
Tämähän on toisaalta todella suloinen :)

ihanii runoi <3 lyhyitä ja ytimekkäitä..<3

 

Käyttäjän kaikki runot