Entä jos?

Runoilija minttujäätelö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Entä jos joku aamu
et enää rakasta?
Et halua?
Et arvosta?
Entä jos rakkaus kuolee?
Tai entä jos se vain loppuu?

Selite: 
ja samaa vanhaa lisää
Kategoria: 
 

Kommentit

Mutta mitäs jos?

tää on hieno! ei sitä voi todellakaan tietää... että kenen kohdalla se kuolee, mutta hope elääää :)

 

Käyttäjän kaikki runot