Tosirakkaus

Runoilija minttujäätelö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nyt tiedän, mitä on tosirakkaus.
Se on iloa.
Se on surua.
Se on riitoja.
Se on sopimista.
Se on välittämistä.
Se on ikävää.
Se on tunne.
Sitä se on.

Selite: 
Fiksuja ajatuksia? Ehkä. Ehkä ei.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot