J:n muistolle

Runoilija minttujäätelö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Et tiennyt lähtiessäsi,
että matka päättyisi.
Et tiennyt,
että matka tyssäisi.
Et tiennyt,
että läheiset ikävöisivät.
Kohtasit kuitenkin kuoleman
tehdessäsi sitä,
mitä rakastit.

Selite: 
Samaa onnettomuutta toisessa runossa.
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä oli kaunis, jollain lailla karu mutta kaunis ja surullinen. ja aihekin on lähellä sydäntä. <3<3 ;(

 

Käyttäjän kaikki runot