Rakkaus?

Runoilija minttujäätelö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos rakkaus on tätä,
onko se aitoa?
Mitä oikea rakkaus on?
Mitä sillä tekee?
Onko siitä iloa hautaan asti?
Vai onko se vain alkuhuumaa?
Kuoleeko rakkaus joskus?
Onko se joku aamu vain kadonnut?
Onko rakkautta edes olemassa?

Selite: 
Ja samaa jauhantaa lisää.
Kategoria: 
 

Kommentit

:o hmm... hyviä kysymyksiä ja minust tuntuu, et se on olemassa. <3 joitakin se vain kohtelee karummin...

vastaukset saa tosiaan repiä ravistamlla puusta alas . . .
hieno runo <3

:o hmm... hyviä kysymyksiä ja minust tuntuu, et se on olemassa. <3 joitakin se vain kohtelee karummin...

vastaukset saa tosiaan repiä ravistamlla puusta alas . . .
hieno runo <3

 

Käyttäjän kaikki runot