Salaa

Runoilija Morden

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2005
Viimeksi paikalla: 8.9.2022 1:50

Asuinpaikka: Pori
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Haukkuvat laiskaksi, vaikka mitään en oo tehny"
 
Minä en osaa enää kirjoittaa
mutta olen oppinut puhumaan
kuuntelija on mitä parhain
sinä oppaanani
salaa myös itse

Minä en osaa enää pyytää
olen hetkissä onnellinen
enkä tarvitse muuta
kuin sinut
salaa itselleni

Minä en osaa enää surra
murran kahleet maalatut
muistan tieni kuljetun
kera sinun
salaa sydämessäni
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sinähän osaat oikeasti siis paljon vaikka mitä.
herkkä runo

pidin paljon
Tämä epeli vekkuli mokoma tykkää tallustella tossupoluilla käsikädessä kanssani.
Aika jännä tunnelma, koin olevan uutta Sinua.
Kovasti Tykkään, siksi puumerkki tähän.
Toki pidän kaikista runoistasi,
on Ihanaa kun tämä sivusto on olemassa!
 

Käyttäjän kaikki runot