Kyyninen maanviljelijä pohtii

Runoilija Morden

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2005
Viimeksi paikalla: 8.9.2022 1:50

Asuinpaikka: Pori
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Haukkuvat laiskaksi, vaikka mitään en oo tehny"
 

Sinä hetkenä
kun taivaankansi
taottiin...

...moni kuoleva tuumi

"Jäiköhän jumaluuden
mahtivasaran väliin
pienehkö määrä
epäkiitollisuutta
vai oliko se takoja
muuten vain itseään
täynnä?"

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Huikea.
 

Käyttäjän kaikki runot