Auringon henki

Runoilija Morden

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2005
Viimeksi paikalla: 8.9.2022 1:50

Asuinpaikka: Pori
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Haukkuvat laiskaksi, vaikka mitään en oo tehny"
 

Oli häipynyt aurinko
taakse kultavuoren
enkä pimeydeltä nähnyt
enää mitään

Mutta tunsin sen syleilyn
lämmön ja välittämisen
siksi juuri tiesinkin;
Pimeys katsoi minuun

Minulle kerrottiin

"ei varjoa eikä valoa
on auringon henki
ja kuolema"

enkä osannut uskoa sanaakaan

Ja kun viimein lähdin
jätin kivetyt polut
paadet ja alttarit

tiesin etten eksyisi enää kertaakaan

Selite: 
Sananen virheistä oppimisesta ja sielunsa sävelen kuuntelemisesta. Välittämisestäkin.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot