Toipuvan katumus

Runoilija Morden

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2005
Viimeksi paikalla: 8.9.2022 1:50

Asuinpaikka: Pori
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Haukkuvat laiskaksi, vaikka mitään en oo tehny"
 
Kun heräsin siihen
marraskuun aamuun
näin sinun nukkuvan

Olit enkelinkuvajainen
auringonsäteiden leikkiessä
vitivalkoisilla kasvoillasi

Kului päiviä
minä vahvistuin
sinun nukkuessasi

Sinä ja minä
tässä isossa huoneessa
emmekä tunteneet toisiamme

Pimenevä pakkasilta
avasit silmäsi
säikähtäen, haukkoen

Olin itsekin heikko
enkä kyennyt kertomaan
missä kuljimme

Avasit silmäsi
hengitit hetken
... ja olit poissa

Minä selvisin
hieman rikkinäisenä
jälkesi minussa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä koskettaa. Mieleeni tuli ajatus äidistä ja juuri syntyneestä lapsesta, ja en meinaa päästä tämän ajatuksen yli. Huikea on.
Tämä herättää monia ajatuksia,
sopii erilaisiin elämän vaiheisiin.
Vahvasta kokemuksesta jää jälki,
ainiaaksi.
Hyvä, kun kirjoitit siitä runon.
 

Käyttäjän kaikki runot